کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

طرز تهیه ته انداز مرغ مرحله به مرحله

شنبه, ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۲۱ ق.ظ

درست کردن غذاهای مختلف با مرغ خوراک ما ایرانی هاست، انواع غذاهای خوشمزه رو با مرغ مثل زرشک پلو یا واویشگا مرغ یا جوجه کباب و جتی جوجه ترش و خیلی غذاهای دیگه رو میشه از سایت های آموزش اشپزی مثل مامی فود یا گیلان فود یاد گرفت و درست کرد.

 

امروز داشتم این مطلب رو میخوندم: اموزش ته انداز مرغ خوشمزه یا مرغ زیر برنجی با خودم گفتم که چقدر خوبه این دستور غذایی راحت رو بهتون اموزش بدم چون بچه ها این غذا رو خیلی دوست دارند و میشه بسادگی در خونه با کمترین مواد و فقط مرغ و برنج و ادویه روی گاز تهیه اش کرد.


بال و کتف مرغ رو با پیاز ، زعفرون دم کرده ، نمک ، فلفل مزه دار کردم و چند ساعت گذاشتم داخل یخچال بعد داخل تابه یه طرفش رو سرخ کردم و کنار گذاشتم .
 

برنج رو مثل همیشه به روش کته با نمک و روغن گذاشتم پخت وقتی آبش تموم شد به دو قسمت تقسیم کردم ،به یه قسمت زعفرون‌ دم کرده اضافه کردم .
 

کف یه قابلمه نچسب کمی روغن ریختم و بال و کتف ها رو از سمتی که سرخ نشده کف قابلمه چیدم ، روشون پلوی زعفرونی رو ریختم و با پشت قاشق صاف و کمی فشرده کردم ، بعد پلوی سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف و کمی فشرده کردم .
 

روش کمی آب ریختم و دمکنی گذاشتم و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم گذاشتم حدود یک ساعت آماده شد .
 

اگر تا حالا درست نکردید حتما امتحان کنید عاشقش می‌شید

فوت و فن ته انداز مرغ


💢از هر قستمی از مرغ مثل ران، سینه، بال میتونید استفاده کنید

💢چند ساعت مرغ هارو‌با
نمک، فلفل سیاه، زعفران، زردچوبه، پیاز ، سیر، آبلیمو استراحت بدین من یه شب تا صبح استراحت دادم

💢بعد تمام مواد تو‌ماهیتابه بریزید همراه با ۱ استکان آب تا مرغ ها کمی نیم پز بشن

💢بعد مرغ هارو‌از پیاز جدا کنید و‌اجازه بدین پیاز ها کمی دیگه پخته و کاملا نرم بشن بعد با پشت قاشق خوب پیاز و‌سیر له کنید

💢از روی حرارت بردارید ‌و حالا یک سمت مرغ هارو در روغن سرخ کنید
یکم طلایی شه کافیه

💢بعد ته قابلمه روغن بریزید و زعفران مرغ هارو ته قابلمه بچینید
سیب زمینی زنده ریزز کنید و بشورین و نمک و زعفران بزنید
و لا به لای مرغ ها بذارید کف قابلمه
برنج سفید آبکش شده ۲ قسمت کنید
یک قسمت زعفران بزنید
اول برنج زعفرانی رو مرغ ها بریزید
بعد برنج سفید
در اخر چند تیکه کره بذارید
و بذاربد تا دم بکشه حدودا ۴۵. تا ۵۰ دقیقه

❌از نچسب بودن قابلمه مطمعن باشید که کاملا غذاتون برگرده و سیب زمینی ها به کف قابلمه نچسبه
❌حتما حتما ۵ الی ۶ دقیقه قبل از سرو زیر غذا خاموش کنید که موقع برگردوندن کاملا برگرده

💢حالا تو این مدتی که برنج دم میکشه بیاین سس درست کنید
💢پیاز رنده و سرخ کنید
💢نمک فلفل زردچوبه بزنید
💢 رب گوجه اضافه و چند دقیقه تفت بدین
💢حالا این مخلوط رو‌با اون پیاز که اول کار درست کردیم مخلوط و یه لیوان ابم بریزید یا نصف لیوان بستگی به میزان مواد داره
💢یکم لیمو ترش و
💢درش بذاربد تا جا بیوفته
و تمااام 🦦💁🏻‍♀️😍

مرغ زیر برنجی
 

موادلازم برای ۴ نفر:

  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت مرغ ۴ تکه (اگر از ساق مرغ یا کتف و بال استفاده میکنید به تعداد نیازتان استفاده بفرمایید)
  • نمک،فلفل،زعفران،زیره ی ساییده،تخم گشنیز ساییده به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن
  • زرشک به میزان دلخواه

طرز تهیه:

مرغ رو قبل از پخت مزه دار میکنیم . اول کاملا نمک به مرغ میزنیم و زعفران و فلفل و گشنیز ساییده تا کاملا مزه دار بشه.

 

سپس داخل قابلمه ی مناسبی کمی روغن ریختم و یک طرف مرغها را داخل روغن با حرارت کم سرخ کردم و برگرداندم و برنج را که به مرحله ی دم گذاشتن رسیده بود ،روی مرغ ها ریختم و حرارت رو کم کردم تا با حرارت کم به مدت ۱ ساعت پلو دم کشیده و مرغها مغزپخت شوند.

در این مدت در حین دم کشیدن برنج با حرارت ملایم ، مرغ ها نیز کاملا میپزند و شما تهچین ته انداز بسیار کم دردسر و خوش طعمی خواهید داشت.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • شنبه, ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۲۱ ق.ظ
  • امیر داوودی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی