دستور تهیه ترشی کلم مخصوص سفره
جمعه, ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۳ ق.ظ
مواد لازم
کلم قرمز ۱ عدد
نمک ۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- کلم قرمز را در اندازههای دلخواه خرد کرده و در آبکش میریزیم.
۲- نمک را روی کلمها پاشیده و آن ها را کمی هم میزنیم تا نمکها حل شوند و مواد را به مدت یک ساعت به همین صورت میگذاریم بماند، سپس کلمها را آبکشی کرده، کمی که آب آن رفت در ظرف موردنظر ریخته و روی آن را با سرکه پر میکنیم.
۳- این ترشی را میتوان در کنار غذاهای گوشتی سرو کرد یا سرکه آن را که بسیار خوشرنگ است با مایونز ترکیب کرده و میتوانیم از آن برای سالاد استفاده کنیم و برای این که ترشی زیاد سرکه را از بین ببریم بهتر است دو قاشق شکر به مایونز اضافه کنیم.
- جمعه, ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۳ ق.ظ