کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

دستور پخت پیتزا قارچ

چهارشنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۸ ق.ظ

مواد لازم

  • خمیر پیتزا به مقدار لازم
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پیاز ریز شده ۱ قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • سس پیتزا ۳ قاشق سوپ خوری
  • ارگانو یا آویشن شیرازی ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- کف ظرف را کمی چرب کنید و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید.
۲- سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید.
۳- فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را خرد کنید.
۴- قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید.
۵- پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
۶- آویشن را بر روی این مواد بریزید. بعد پنیر پیتزا را رنده کنید روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید. البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد.
۷- سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید 350 درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کنید و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.

منبع

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • چهارشنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۸ ق.ظ
  • امیر داوودی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی