کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

کجافود / آموزش آشپزی در اینجا

ارائه دستورهای اشپزی از کتاب های معتبر مثل هنر اشپزی رزا منتظمی و طرز تهیه انواع خورشت و پلو

شربت خیار خوشمزه در خانه درست کنید

پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۲ ق.ظ

مواد لازم

خیار متوسط ۱ عدد
آب (۵۰۰ میلی لیتر) ۲ فنجان
شکر (۲۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
عسل (۳۰ میلی گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
نمک کمی

طرز تهیه

۱- خیار را پوست کرده، و به تکه های متوسط برش دهید.
۲- با رنده ی درشت یا به وسیله ی چاقو آنها را باریک تر کنید.
۳- شکر و آب را در ماهی تابه ای بریزید.میزان حرارت را زیاد کرده، مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و شکر کاملا حل شود
۴- خیار ریز شده را در آب و شکر جوش آمده بریزید، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.
۵- ماهی تابه را از روی حرارت برداشته، بگذارید سرد شود.
۶- مواد را در مخلوط کن بریزید و عسل را به آن اضافه کنید، با دور تند مخلوط کن آن را هم بزنید.
۷- پارچه ای توری روی کاسه ی نسبتا بزرگ گذاشته، مخلوط را از آن عبور دهید.
۸- نمک را به آن اضافه کنید، نمک باعث میشود تلخی خیار گرفته شود. اما باید آنقدر کم باشد که شیرینی آن از بین نرود.
۹- شربت را در لیوان ریخته و نوش جان کنید.

سایر نکات

شربت خیار نوشیدنی سالمی است. خیار دارای مقدار زیادی آب، ویتامین آ ، ویتامین سی، سیلیکا، پتاسیم و کلروفیل میباشد. این شربت برای سنگ کلیه و فشارخون مفید میباشد.
این شربت را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید.
میتوانید شربت های دیگر، مثل شربت سیب یا … را با آن مخلوط کنید.

https://www.instagram.com/p/7Zgh38hnpZ/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۲ ق.ظ
  • امیر داوودی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی