شربت خیار خوشمزه در خانه درست کنید
مواد لازم
خیار متوسط ۱ عدد
آب (۵۰۰ میلی لیتر) ۲ فنجان
شکر (۲۸ گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
عسل (۳۰ میلی گرم) ۲ قاشق سوپ خوری
نمک کمی
طرز تهیه
۱- خیار را پوست کرده، و به تکه های متوسط برش دهید.
۲- با رنده ی درشت یا به وسیله ی چاقو آنها را باریک تر کنید.
۳- شکر و آب را در ماهی تابه ای بریزید.میزان حرارت را زیاد کرده، مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و شکر کاملا حل شود
۴- خیار ریز شده را در آب و شکر جوش آمده بریزید، حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید.
۵- ماهی تابه را از روی حرارت برداشته، بگذارید سرد شود.
۶- مواد را در مخلوط کن بریزید و عسل را به آن اضافه کنید، با دور تند مخلوط کن آن را هم بزنید.
۷- پارچه ای توری روی کاسه ی نسبتا بزرگ گذاشته، مخلوط را از آن عبور دهید.
۸- نمک را به آن اضافه کنید، نمک باعث میشود تلخی خیار گرفته شود. اما باید آنقدر کم باشد که شیرینی آن از بین نرود.
۹- شربت را در لیوان ریخته و نوش جان کنید.
سایر نکات
شربت خیار نوشیدنی سالمی است. خیار دارای مقدار زیادی آب، ویتامین آ ، ویتامین سی، سیلیکا، پتاسیم و کلروفیل میباشد. این شربت برای سنگ کلیه و فشارخون مفید میباشد.
این شربت را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال نگه دارید.
میتوانید شربت های دیگر، مثل شربت سیب یا … را با آن مخلوط کنید.
https://www.instagram.com/p/7Zgh38hnpZ/
- پنجشنبه, ۱۶ دی ۱۴۰۰، ۰۲:۰۲ ق.ظ